What is KJÆRLIG?


including - sustainable - loving


So, how would you like the music industry to be? How would you like your freedom of creativity to evolve? We want it to be "kjærlig" - loving and including every step of the way.


Kjærlig is a platform for independent and up and coming artists who need and want a platform for their music, live acts and access to a loving, inclusive & creative community.
Kjærlig is a provider of management, production, live-events and content creation for their artists.

Who are we?

Charlotte E. Tilseth 

Manager, Partner 

charlotte@kjaerlig.no


Charlotte er lidenskapelig opptatt av talent, og har alltid brukt tid på å blande seg i venners musikk-karriere. Da Charlotte kom inn i Kjærlig under pandemien hadde hun et mål for øyet, å hjelpe Ane Finstad i etableringen av selskapet, og skulle tilbake til sitt virke i kultur- og utelivsbransjen. 


Charlotte skjønte raskt at Kjærlig var et sted hvor det var rom for stor utvikling, og at hun sammen med artistene kunne gjøre musikkbransjen til et litt bedre sted å være. Siden mai 2020 har hun kun sett fremover.


Charlotte er opptatt av at artistene skal få være sjef i egen karriere, de skal være i førersetet, være med å ta avgjørelser og ikke minst forstå hvorfor og hvordan. 

Martine K. Akselsen 

Booking, Coordinator 

martine@kjaerlig.no


Martine kom inn i Kjærlig oktober 2022. Hun har studert Music Business på Rena, og er klar for å ta fatt på musikkbransjenes utfordringer, potensiale og ikke minst være med på å gjøre Kjærlig enda mer rustet for fremtiden og skape gode plattformer for artistene. 


Martine beskrives som kreativ, energisk, sta, løsningsorientert og strukturert. Hun er en energibunt med bein i nesa, en skikkelig arbeidsmaur og drives av godt samarbeid og hardt arbeid som til slutt utgjør en forskjell. 


Ta kontakt med Martine for booking og kommersielle samarbeid. 


Kjærlig er på full fart opp som en ny kraft i norsk musikkbransje. En moderne, innovativ kombinasjon av plateselskap, management, coaching og bookingbyrå med kvinnelige artister i fokus.

Kjærlig er inspirerende å samarbeide med og vi venter store ting fra dem i årene som kommer.


David & Thomas

Indigoboom AS

Som booking og konsertarrangementsansvarlig gjennom flere år på Gamla Konsert & Scene, blir jeg gira av musikkbransjekollegaer, som brenner for sine artister og som vet hvordan sette inn støtet for å skaffe de oppmerksomhet i det store mylderet av alle andre. Ikke minst spiller ball med god planlegging og logistikk i bunn iforhold til å utvikle et kommende arrangement i vellykket retning. Der har ikke minst ildsjelsdrivkraften til Charlotte Eck Tilseth og artist og ambassadør Ane.Fin,

bak managementet og labelen Kjærlig imponert meg ved å presentere mange gode nykommere, på de til nå 3 showcasene vi har gjort siden deres Kjærlig:Larm i feb 2019, samt nå under Bylarm i år 2021 inne på både Gamla Konsert & Scene og ikke minst den fine seansen vi hadde i Gamlas Bakhage, pandemitid til tross, 2. okt 2020.


Steinar

Gamla Konsert & Scene