ANE.FIN


Bilde 27.08.2022, 13 17 09
IMG_9877
IMG_9130
pride3
pride2
ane_02_KristinaLang-Ree

Den energiske og lekne Hortensjenta Ane.Fin har gjort seg bemerket på TV og på festivalscenene i Oslo de siste årene. Ane.Fin sitt musikalske utrykk gjenspeiler pop, soul & r&b universet, sammen med tekster som byr på syrlig ærlighet og catchy melodier.


Karrieren hennes startet i 2019 da Ane.Fin ga ut sine to første singler “Ego” og “Fast i Deg”, og fortsatte veien videre på den internasjonale skolen Limpi på Lillehammer hvor hun fortsatte å utvikle seg som artist og låtskriver.


Vel hjemme etter endt skolegang og pandemi, slapp hun sin tredje singel “HURTS” og har siden da vært å se som delfinalist i MGP 2021, sluppet sin debut EP “Are We Ok?” og våren 2022 var Ane.Fin å se på The Voice hvor tilbakemeldinger som “egenart i stemmen, unik tilstedeværelse og tydelig formidlingsevne” kom fra dommerne. Da reisen stoppet rett før live-sendinger, var Ane.Fin takknemlig for muligheten, men også ekstremt klar for å ta fatt på reisen mot nye utgivelser.


2022 har gitt oss «Stay Anyway» og «Rains» som har gitt den ambisiøse artisten flere listeplasseringer. Liker du artister som NAO, SZA, Adele, Kirk Franklin, Cat Burns mm så vil du kanskje finne inspirasjon og tilhørighet i musikken til Ane.Fin.