PLENTY


Plenty_press1
Foto: Vetle Skauen
Foto: Fotogjengen Samfundet
plentyyoungs2
Foto: Vetle Skauen
plenty live


PLENTY presenterer hardcore bubblegumpop som belyser temeaer som rammer han, hun, hen og dem. Kjærlighet, forbidden love, ufiltrerte tekster og energihypende meoldier ligger tett i hennes univers.


Pernille Reinersten under artistnavnet PLENTY er en 21 år gammel popelsker. Hun reiste fra Herøy til Grimstad for å jakte popkarriere. Som 19-åring kom hun inn på den prestisjetunge skolen LIMPI. Etter uteksaminering med ekstrem utvikling som låtskriver og vokalist ga PLENTY ut sin første singel "I don't Wanna Know". Heretter har det gått radig med utgivelser og i 2021 kom hennes debut EP "For Now".


PLENTY's personlighet tar rommet når hun er på scenen. Det siste året har hun blitt sett på flere scener; Pride, Klubb Pstereo, Support for DAGNY, support for Kite Safari og åpningen for Fadderuka i Oslo mm.


2022 er året hvor PLENTY er klar for å dele musikken sin med flere, og vil gi den energien som trengs for at publikum skal føle seg sett, hørt og ikke minst dele følelser og historier sammen. Denne pop-dollen er kommet for å bli.

Dobbelklikk her for å legge til din egen tekst.