CELIIN


CELIIN MESH2
Foto: Tommy Kristiansen
celiin press joker
Foto: Tommy Kristiansen
Foto: Tommy Kristiansen
Foto: Anders Hjertø

I krysningspunktet mellom romantikk og depresjon hvor ekstreme følelser sammenfaller finner du CELIIN'S gammeldagse hjerte, men moderne sjel.


Inspirert av artister fra The Neighbourhood og Debussy til Lana Del Rey og Nothing But Thieves, kombinerer CELIIN cinematisk, progressiv pop inspirert av jazz og rock, med mørke, melankolske plott. I søken etter balanse mellom skjønnhet og det makabre deler den gåtefulle artisten sine dagboknotater gjennom hennes egendefinerte sjanger «skitten glamour».


Denne «pop’n’roll»-dollen har gjort det til hennes nisje å være elegant og sofistikert, men likevel rå og frittalende. La henne forføre deg med hot'n'heavy strykere mens hun skildrer filmatisk poprock gjennom makaber retro-glam. Med sitt tilbakelente, men glamorøse utseende, ser denne livlige historiefortelleren ut til å være en interessant karakter å følge i tiden som kommer. 


2023 vil gi oss kompisisjoner og musikalske sammensetninger vi ikke bare lar oss overraske av, men også kanskje en følelse av å bli dratt inn i et univers du engang ikke viste eksisterte. 

.