Hva er KJÆRLIG?


- Et management drevet av kvinner for en mer inkluderende og bærekraftig bransje -


Hvordan vil du at musikkindustrien skal se ut om 20 år? Hvordan vil du at kreativiteten din skal utvikle seg? Vi ønsker at hvert steg på veien skal være "kjærlig"; ærlig, trygt og gøy.


Kjærlig er en plattform for uavhengige og up and coming artister som trenger og ønsker en plattform for musikk, live-opptredener og tilgang til et inkluderende og kreativt fellesskap.

Kjærlig er en leverandør av innholdsproduksjon, live-events, booking, nettverk, rådgiving og trygghet for sine artister.


Hvem er vi?

foto: Tommy Kristiansen

Charlotte E. Tilseth 

Manager, Partner 

charlotte@kjaerlig.noCharlotte er lidenskapelig opptatt av talent og har alltid brukt tid på å blande seg i venners musikk-karriere. Hun skjønte raskt at Kjærlig var et sted hvor det var rom for utvikling, og at hun sammen med Ane Finstad i 2020 kunne bidra til selskapets videre vekst.

Charlotte inspirerer og engasjerer gjengen i Kjærlig, samtidig som hun er hardtarbeidende, målrettet og inkluderende. Hun er opptatt av at artistene skal få være sjef i egen karriere og at de selv sitter i førersetet.

Vi i Kjærlig er stolt og takknemlige for å ha Charlotte som manager.foto: Tommy Kristiansen

Martine K. Akselsen 

Booking koordinator 

martine@kjaerlig.noMartine kom inn i Kjærlig oktober 2022. Hun har studert Music Business på Rena, og er klar for å ta fatt på musikkbransjenes utfordringer, potensiale og ikke minst være med på å gjøre Kjærlig enda mer rustet for fremtiden og skape gode plattformer for artistene. 


Martine beskrives som kreativ, energisk, sta, løsningsorientert og strukturert. Hun er en energibunt med bein i nesa, en skikkelig arbeidsmaur og drives av godt samarbeid og hardt arbeid som til slutt utgjør en forskjell. 


Ta kontakt med Martine for booking og kommersielle samarbeid. 


foto: Tommy Kristiansen

Olivia Faugstad 

Prosjektleder strategi & kommunikasjon

olivia@kjaerlig.no


Olivia startet hos Kjærlig i mars 2023. Hun har en bachelor i markedsføring og merkevarledelse, og en master i strategisk kommunikasjon. Denne dama er eksepsjonell på strategi og kommunikasjon men engasjerer seg også i de kreative prosessene på SoMe. 

Olivia trives i et høyt tempo og beskrives som imøtekommende, nyskapende og innovativ. Hun ser stort potensiale for artistene og har startet prosessen med å hjelpe artistene med å få en tydligere posisjonering. 


foto: Tommy Kristiansen

Pernille Brennemo

Booking Agent

pernille@kjaerlig.noPernille kom inn i kjærlig høsten 2023. Hun har en bachelor både i journalistikk og kriminoligi og har de siste årene jobbet kreativt i flere medie-produksjoner bl.a. for podcasten «Ina & Wroldsen», innholdsprodusent for Dagny, Ina Wroldsen, Universal Music og vært koordinator på The Voice og Farmen.


Pernille har et brennende hjerte for musikk, innhold og systematisering og beskrives som energisk, kreativ, nysgjerrig og engasjert.


Pernille jobber med booking og prosjektutvidelse av Ane.Fin både på den kommersielle siden, men også kreativt!

Ta kontakt med Pernille for booking av Ane.Fin.

Kjærlig er på full fart opp som en ny kraft i norsk musikkbransje. En moderne, innovativ kombinasjon av plateselskap, management, coaching og bookingbyrå med kvinnelige artister i fokus.

Kjærlig er inspirerende å samarbeide med og vi venter store ting fra dem i årene som kommer.


David & Thomas

Indigoboom AS

Som booking og konsertarrangementsansvarlig gjennom flere år på Gamla Konsert & Scene, blir jeg gira av musikkbransjekollegaer, som brenner for sine artister og som vet hvordan sette inn støtet for å skaffe de oppmerksomhet i det store mylderet av alle andre. Ikke minst spiller ball med god planlegging og logistikk i bunn iforhold til å utvikle et kommende arrangement i vellykket retning. Der har ikke minst ildsjelsdrivkraften til Charlotte Eck Tilseth og artist og ambassadør Ane.Fin, bak managementet og labelet Kjærlig imponerte meg ved å presentere mange gode nykommere, på de til nå 3 showcasene vi har gjort siden deres Kjærlig:Larm i feb 2019, samt nå under Bylarm i år 2021 inne på både Gamla Konsert & Scene og ikke minst den fine seansen vi hadde i Gamlas Bakhage, pandemitid til tross, 2. okt 2020.


Steinar

Gamla Konsert & Scene