WHAT IS KJÆRLIG ?


including - sustainable - loving

So, how would you like the music industry to be? How would you like your freedom of creativity to evolve? We want it to be "kjærlig" - loving and including every step of the way.


Kjærlig is a platform for independent and up and coming artists who need and want a platform for their music, live acts and access to a loving, inclusive & creative community. 
Kjærlig is a provider of management, production, live-events and content creation for their artists. 

Som booking og konsertarrangementsansvarlig gjennom flere år på Gamla Konsert & Scene, blir jeg gira av musikkbransjekollegaer, som brenner for sine artister og som vet hvordan sette inn støtet for å skaffe de oppmerksomhet i det store mylderet av alle andre. Ikke minst spiller ball med god planlegging og logistikk i bunn iforhold til å utvikle et kommende arrangement i vellykket retning. Der har ikke minst ildsjelsdrivkraften til Charlotte Eck Tilseth og artist og ambassadør Ane.Fin,

bak managementet og labelen Kjærlig imponert meg ved å presentere mange gode nykommere, på de til nå 3 showcasene vi har gjort siden deres Kjærlig:Larm i feb 2019, samt nå under Bylarm i år 2021 inne på både Gamla Konsert & Scene og ikke minst den fine seansen vi hadde i Gamlas Bakhage, pandemitid til tross, 2. okt 2020.


Steinar

Gamla Konsert & Scene


Kjærlig er på full fart opp som en ny kraft i norsk musikkbransje. En moderne, innovativ kombinasjon av plateselskap, management, coaching og bookingbyrå med kvinnelige artister i fokus.

Kjærlig er inspirerende å samarbeide med og vi venter store ting fra dem i årene som kommer.


David & Thomas

Indigoboom AS