RAINE ST. FRANK

Foto: Linnea Syversen
idauhørt2
Foto: Linnea Syversen
Idapress1
Foto: Linnea Syversen

«Noen ganger er det å skrive og synge det eneste som gir mening. Jeg lever for å formidle, inspirere og bli inspirert» forteller Raine.


Raine St. Frank er en ny stjerne på pop-himmelen som for kun 1,5 år siden satte i gang sitt artistprosjekt og på den tiden kommet ekstremt langt. Hundrevis av sessisons og omtrent like mange demoer, og systematisk arbeid mot EP og deres debut-album er planlagt til fingerspissene.


Om Raine selv fikk sette seg i en bås ville den vært en krysning mellom Maria Mena, Highasakite, Susanne Sundfør og Emilie Hallow.


Låtene er klare, og de er klare. Bandet har spilt sammen gjennom hele 2023 , utfyller hverandre og tørr å eksprimentere. De har spilt egne konserter, varmet opp for Kamara, gjort et knippe festivaler og spilte på SO-festivalen på BLÅ.


I tillegg kom i høst serien “Girls of Oslo” på Amazone Prime Video hvor de har med flere låter. Raine har planen klar, og det er ingen vei utenom - det finnes ingen plan B.


Nå må bare folk være klare for å bli bergtatt av noen som på innsiden er livredd, men som trenger å få delt følelser i melodier, tunge basstoner og quirky toplines.